NIEUW

Veiliger op het internet met
open VPN van WeCloudit

Virtueel privé netwerk

Met een VPN verbinding van WeCloudit browse je veilig op het internet, ook in het buitenland of bijvoorbeeld op dat “gedeelde Wifi access point” waar iedereen op werkt!

Waar staat VPN voor?

VPN staat voor virtueel privé netwerk. Er wordt een virtueel netwerk over het internet gecreëerd naar de beveiligde datacenters van WeCloudit. Binnen dit beveiligd VPN virtueel netwerk worden alle gegevens versleuteld. Alleen apparaten met de juiste inloggegevens en sleutels mogen gebruik maken van dit netwerk. Niemand anders kan zien wat er op het netwerk gebeurt. Je bent dus zeker van de werking en veiligheid. Hackers hebben geen kans.

VPN activeren

Om dit te activeren moet de VPN client weten wat de gegevens van de server zijn waar de verbinding mee wordt gemaakt. Het inladen van configuratie-informatie gaat via een zogenaamd configuratiebestand dat WeCloudit voor je installeert, of aanlevert. In dit configuratiebestand staat alle informatie die de VPN cliënt nodig heeft om een verbinding/tunnel te maken. Via deze tunnel ga je anoniem het internet op zonder datalimieten direct vanaf een vast Nederlands datacentrum. Je kunt dus anoniem browsen zonder zorgen.

VPN cliënt software

Voor de diverse platforms is er VPN client software beschikbaar zoals: Windows, MacOs, Linux maar ook voor mobiele telefoons. Als de configuratie is ingeladen zul je dit terugzien in de WeCloudit VPN client. De VPN verbinding staat altijd aan (via schakelaar), ook als jouw laptop herstart en de tunnel beschikt over een eigen vast IP adres. Je bent dus zonder gedoe altijd beveiligd online. Door het aan jouw toegewezen vaste IP adres kun je nu overal en altijd ongefilterd gebruik maken van zakelijke internetdiensten zonder snelheidsproblemen. Zorgeloos, anoniem. Aanzetten en vergeten.

WeCloudit Secure VPN.

Vraag meer informatie!

Maatwerk oplossingen die je écht verder helpen.

Wij zorgen ervoor dat je dagelijkse ICT-diensten 100% tip top in orde zijn en áltijd up-to-date, 24/7 geen ICT zorgen meer!