Service & support

Voor nét dat extra stukje zekerheid

Service en support is Onze top prioriteit

Daar staan wij bekend om

In het IT landschap zijn veel aanbieders van diensten. Een dienst is in 2 minuten aangevraagd. Wie levert er echter support als je server of dienst “stuk” is? Wie brengt je dedicated server na een verkeerde handeling weer tot leven? Service en support is standaard onderdeel van de diensten van WeCloudit. Zo ben je als klant ervan verzekerd dat iemand je snel ondersteunt als er iets mis gaat. Niet alleen van 9-17 maar ook voor en na werktijd. Ons motto: net even dat stapje harder lopen.

 • WeCloudit Group B.V.
  Rietlanden 9
  1948 NE Beverwijk
 • +31 (0)251 – 30 00 30

 • Registraties
  Kvk nr. 60836717
  BTW nr. NL854081318B01

Support

Dag en nacht!

Heb je hulp nodig? Wij staan dag en nacht voor je klaar. Niet alleen op werkdagen tijdens onze openingstijden, maar ook daarbuiten zijn wij bereikbaar.

Monitoring

Meten is weten

Onze engineers monitoren met een automatisch systeem alle dienstverlening, van breedbandverbindingen tot aan webhosting en telefoniesystemen. Alles wordt dag en nacht bewaakt. Alles voor een optimale klantbeleving. Neem je een managed dienst bij ons af, dan zit daar standaard 24/7 monitoring bij in.

Backup

Altijd safe bij WeCloudit

Van alle diensten die we hosten is alles dubbel uitgevoerd. Zelfs dan hebben we op bijvoorbeeld alle webhosting triple-backups. Gooit een hosting klant per ongeluk iets weg? We ondersteunen en restoren. Wel zo’n veilig idee.