Managed Cloud

Remote diensten
heel goed geregeld!

Managed cloud diensten voor het MKB

Met proactieve 24/7 monitoring

Managed Cloud diensten, centraal beheert, kenmerken zich door efficiëntie, hoge uptime, transparante pricing en volledige ontzorging door support en nazorg. Dit zijn exact de de kernwaarden waar we als WeCloudit voor staan. Zo worden alle geleverde (cloud) diensten 24/7 door onze technische experts gemonitord, onderhouden en up to date gehouden. Van wifi accesspoint tot dect handset, van kritische breedbandverbinding tot uiterst betrouwbare online werkplek of VoIP aansluiting we ontzorgen, verzorgen en supporten. Dan hoef je je als klant totaal niet druk te maken.

Vraag meer informatie!

Maatwerk oplossingen die je écht verder helpen.

Wij zorgen ervoor dat je dagelijkse ICT-diensten 100% tip top in orde zijn en áltijd up-to-date, 24/7 geen ICT zorgen meer!

Managed WIFI

Probleemloze wifi

Wil je ook graag stabiel, snel en draadloos internet in en rondom jouw bedrijf? Wij kunnen jouw interne WiFi netwerk volledig opzetten met, indien gewenst, een gescheiden netwerk; één voor je medewerkers en één voor je gasten. Dual Band zenders zorgen voor een goede dekking in het 2,4Ghz en 5GHz bereik. Alles volledig gemonitord en beheerd op afstand. Wil je zelf de touwtjes in handen houden? Log dan in op het online controlepaneel.

Managed netwerkbeheer

Haalt de complexiteit uit uw netwerk

Fiber/glasvezel verbindingen zijn in diverse snelheden te leveren. Fiber staat voor hoge snelheid, lage latency en zeer hoge uptime. Al naar gelang het aansluitadres is zogenaamd FTTH (fiber to the home) of Zakelijk Onnet fiber mogelijk in diverse snelheden vaak zelfs tot 1Gbit. Ook hierin adviseren we graag.

Managed VPN

Veiligheid voorop

Data en netwerkbeveiliging is de sleutel tot bedrijfszeker werken, zonder risico op datalekken of compromissen op beveiligingsgebied. Ontsluiting van het lokale netwerk naar bijvoorbeeld thuiswerkers kan uitermate veilig met behulp van een VPN verbinding in combinatie met 2 factor authenticatie. WeCloudit maakt gebruik van OpenVPN servers die zowel binnen als buiten de infrastructuur, zowel fysiek als gevirtualiseerd kunnen worden gemanaged. Daarnaast is het ook mogelijk LAN 2 LAN verbindingen te creëren tussen verschillende vestigingen door middel van IPSEC. Focus is altijd beveiliging en gebruiksgemak.

Managed serverbeheer

Alleen de beste performance

Koudwatervrees aangaande het beheren van een Linux server? Zelf een (web)dienst hosten zoals webhosting, maar het beheer graag overlaten aan professionals? Dat kan met managed serverbeheer. We performance-tunen, updaten en monitoren de servers die we voor je beheren. Door de actieve monitoring en support op de server die je functioneel helemaal zelf bedient, hoef je nergens naar om te kijken. Tot 30 dagen backup is inclusief. We zorgen voor een zorgeloze ervaring voor je klanten en als het een keer misgaat staan we dag en nacht voor je klaar.

Managed high availability

Near 100% uptime

Internet downtime is helaas niet geheel te voorkomen, maar wel op te lossen! Door het gebruik van een combinatie van internet ontsluitingen zoals 4G of combinatie van Glasvezel met XDSL lijnen is een uptime te realiseren van near 100%. Mogelijkheden te over bij gebruik van de juiste apparatuur en instellingen.

Managed webhosting

Full SSD & next level performance

Wil je een nieuwe website starten of ben je niet tevreden over je huidige hostingprovider? Of toch liever alles onder 1 dak? Wij helpen je van begin tot eind zodat jouw website snel en veilig draait. We managen en monitoren de servers waar je website op actief is en maken elke dag backups van de website en alle onderliggende componenten. Gaat er een keer wat mis met bijvoorbeeld een ontwikkelaar? We zorgen er voor dat de website teruggezet kan worden. Door full SSD next gen storage is de performance optimaal. Wil je extra garanties? Kijk dan eens naar een managed Linux server.

Managed email

Betrouwbare email

Managed email wordt door een flink aantal klanten gebruikt die bijvoorbeeld hun website bij een andere partij hebben gehost of geen website bezitten. Op onze email-only clusters is het mogelijk een email account af te nemen met diverse groottes. De email servers zijn voorzien van state of the art anti spam en virus scanning en worden net als al onze ICT diensten 24/7 gemonitord en elke dag gebackuped. De volgende standaarden worden ondersteund: POP3 en IMAP.

Managed online backup

Altijd safe

Productie is zo sterk als de backup is. Dat wil zeggen, zonder goede backups loopt de productie sterk gevaar. Een disaster of bijvoorbeeld ransomware attack kan elk moment plaatsvinden en het is een hele geruststelling dat de bedrijfsdata veilig (encrypted) en betrouwbaar is opgeslagen in een Nederlands datacenter. Er zijn diverse online-backup plugins beschikbaar; data van computers en servers alsmede Google apps en bijvoorbeeld Microsoft 365. Kortom maak snel automatische backups van alle data, lokaal of in de Cloud.

Managed werkplek

Flexibel, veilig en snel

Een online managed werkplek past perfect in het hybride werken van vandaag. Een online managed werkplek is altijd beschikbaar en zeer flexibel vanaf elke werkplek ter wereld te gebruiken en vanaf elke willekeurige computer te benaderen. Doordat de online werkplek altijd up to date is, worden risico tot een minimum beperkt en is de performance gegarandeerd. De online werkplek wordt nooit afgesloten dus als de medewerker opnieuw inlogt kan deze direct verder werken, zeer efficiënt.

Waarom zou je kiezen voor Managed Cloud van WeCloudit?

20 jaar ervaring en innovatie

Met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT is WeCloudit gebouwd op een solide basis. In 20 jaar is WeCloudit uitgegroeid tot een stabiele en innovatieve service verlener. Een groot aantal WeCloudit ICT diensten bedienen we direct uit eigen datacentrum waardoor we klantwensen sneller kunnen realiseren. Onze eigen portal en handige tools zijn daar een voorbeeld van. Zo zijn we ons als team ons elke dag weer bewust dat vertrouwen en passie belangrijk zijn voor onze klanten en dat is precies waar we voor gaan, elke dag opnieuw.