Zakelijk internet

Snel & stabiel,
cloud-ready!

Zakelijk internet als de backbone van jouw bedrijf

Wij begrijpen het belang

Een snelle, stabiele en zakelijke internetverbinding is absoluut onmisbaar, of je nu een groot bedrijf bent of een beginnende ondernemer. Aangezien alles zich tegenwoordig in de cloud afspeelt is stabiliteit en uptime een eerste vereiste. Gaat er een keer wat mis, wil je snel en adequaat support en liefst een snelle 4G backup verbinding, zodat je online blijft. WeCloudit gebruikt de volgende gangbare technieken om zakelijk internet te ontsluiten

Vraag meer informatie!

Maatwerk oplossingen die je écht verder helpen.

Wij zorgen ervoor dat je dagelijkse ICT-diensten 100% tip top in orde zijn en áltijd up-to-date, 24/7 geen ICT zorgen meer!

ADSL/VDSL/
BVDSL/VPLUS

Alleen de beste verbindingen

Dit type internetverbinding gaat over de koper backbone van KPN. Snelheden tot 200Mbit zijn mogelijk al naar gelang de afstand tussen het modem en de wijkcentrale. Zogenaamde BVDSL lijnen zijn gestapelde VDSL verbindingen waardoor hogere snelheden mogelijk zijn. Met de laatste techniek VPLUS zijn nog hogere snelheden mogelijk. Door een postcodecheck kan worden bepaald welke snelheid bij jou op kantoor kan worden gehaald. We doen de postcodecheck graag en adviseren je graag.

Glasvezel

De snelste en stabielste oplossing

Fiber/glasvezel verbindingen zijn in diverse snelheden te leveren. FIber staat voor hoge snelheid, lage latency en zeer hoge uptime. Al naar gelang het aansluitadres is zogenaamd FTTH (fiber to the home) of zakelijk Onnet fiber mogelijk in diverse snelheden vaak zelfs tot 1Gbit. Ook hierin adviseren we graag.

4G

Supersnel en draadloos internet

In gevallen dat er geen vaste zakelijke internet verbinding geleverd kan worden, is het mogelijk een 4G verbinding aan te sluiten. Door het gebruik van een professionele 4G router is het mogelijk een stabiele verzorging van het zakelijke internet te realiseren. Van belang is wel dat er 4G bereik is op de locatie waar het nodig is. Snelheden van meer dan 200Mbit kunnen worden gehaald in en rond de randstad. Snel aangesloten, snel opgeleverd.

4G Backup

In geval van nood

Mocht er een keer wat mis gaan door bijvoorbeeld een onvoorziene kabelbreuk of internet probleem op de vaste internet verbinding kan het wenselijk zijn om een 4G verbinding standby te hebben staan die automatisch de vaste verbinding overneemt. Je kunt dan direct verder werken met zeer minimale downtime. Wel zo efficiënt.

Migraties

Alles op 1 plek

Heb je nu een internetverbinding en wil je alles gecentraliseerd op één factuur? Beheer, internet, telefonie? Dan raden we aan om alle internetzaken onder te brengen bij WeCloudit. Zowel zakelijke telefonie als zakelijk internet kunnen naadloos worden gemigreerd naar WeCloudit, uiteraard zonder downtime.

Monitoring 24/7

Proactief meekijken

Proactieve 24/7 monitoring is standaard op al onze diensten, zo ook op internetverbindingen. Nog voor je doorhebt dat de internetverbinding problemen heeft, zijn we al bezig te kijken wat er aan de hand is en zo spoedig mogelijk tot een oplossing te komen.

Vast IP

Diensten achter uw verbinding!

Bij alle internetverbindingen wordt standaard een vast ip adres geleverd. Daarnaast kan er ook een subnet worden gebruikt met meerdere ip adressen. Een vast ip adres is wel zo makkelijk als je diensten zoals een mailserver achter de internetverbinding wilt ontsluiten.

Ontzorgen

Dat geeft pas rust!

Voor al onze internetverbindingen geldt, we ontzorgen je in het gehele traject, van aanvraag, oplevering en/of aanpassingen we regelen het voor je. Als klant heb je er dus geen omkijken naar.

Kies vandaag nog voor snelheid en stabiliteit!

Voor het werken in de cloud is dit Absoluut onmisbaar!

Snelheid van een zakelijke internet lijn is absoluut niet alles bepalend voor de beleving van internetdiensten in de cloud. Waarden als latency, jitter, packetloss zijn alles bepalend. Treed er bijvoorbeeld veel packet loss op, dan resulteert dat direct in haperende gesprekken of “hangende” online werkplekken. WeCloudit monitort alle geleverde internetverbindingen op kritieke punten door middel van diverse controlemechanismen en schaaft bij waar nodig. Wordt de internetverbinding bijvoorbeeld overgebruikt? Zijn er interne netwerk problemen? We assisteren graag, zodat je als klant de beste internet beleving ervaart. Soepel, stabiel en betrouwbaar. Zakelijk internet van WeCloudit.