NIEUW

VoIP en Medicom Pharmapartners?

Wij hebben het zo voor je geregeld

VoIP bellen over het internet, direct via jouw eigen internet verbinding. VoIP levert voordelen op als kostenbesparing, maar daarnaast ook direct de mogelijkheid de telefonie te koppelen aan jouw Medicom Pharmapartners patiënten systeem.

Als er wordt gebeld, dan komen direct de dossiergegevens in beeld. Het bespaart veel tijd; de assistente kan namelijk directer en efficiënter de beller te woord staan en heeft meteen de gegevens paraat.

Hoe gaat het in zijn werk?

WeCloudit ontzorgt door de telefonie van de huidige provider over te nemen.
We sluiten op afspraak jullie vaste VOIP telefoons aan op het online managed VOIP platform. Dit wordt uiteraard geheel naar wens ingericht inclusief receptenlijn (spraak naar tekst koppeling) en bijvoorbeeld inrichting van spoedlijnen.

Je bent dan direct en betrouwbaar bereikbaar. Na de overgang verzorgen we de koppeling met Medicom.

Na de overgang verzorgen we de koppeling met Medicom.

Is het systeem operationeel? Dan geniet je direct bij het eerste telefoontje van de Medicom Pharmapartners VOIP integratie!

Door ons zeer uitgebreide statistieken module kun je zien of de praktijk voldoet aan de eisen zoals gesteld aan bijvoorbeeld spoedlijn aanname-tijden etc.

Vraag meer informatie!

Maatwerk oplossingen die je écht verder helpen.

Wij zorgen ervoor dat je dagelijkse ICT-diensten 100% tip top in orde zijn en áltijd up-to-date, 24/7 geen ICT zorgen meer!